De druppelaar planten is essentieel voor een goede kweekomgeving en daarom is het van belang dat u geen genoegen neemt met de eerste de beste druppelaar en selecteert op kwaliteit. De Hobbykweker biedt dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige druppelaars voor uw planten aan. Het assortiment bestaat uit zowel complete druppellaars, als losse slangen van 1 meter of op maat per meter maar ook uit verdeeldruppelaars om uw kweeksysteem van Blumat verder uit te kunnen breiden vindt u in het assortiment van De Hobbykweker.

Voordelen van een druppelaar

Een druppelaar voor uw planten zorgt voor een juiste verdeling en effectieve toevoer van water aan uw planten. Het voordeel is dat door middel van een druppelaar planten het water direct daar komt waar het moet zijn, de wortels. Hierdoor heeft u aanzienlijk minder to geen verdamping en daarmee voorkomt u waterverspilling.

Van belang voor een perfect kweeksysteem is dat de druppellaars ieder dezelfde hoeveelheid water afgeven aan uw planten. De Hobbykweker heeft de druppelaars in haar assortiment van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Zij helpt u dan ook graag verder bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden van eventuele vragen.