Ben je een ervaren tiglasser en op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Dan is het een mooie kans om je aan te melden bij dit lassers uitzendbureau. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder of neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Waarom kiezen voor dit uitzendbureau?

Weldingon Lasservice is erg bekend als het over de lassector gaat en dat is precies ook zo met het lassers uitzendbureau. We hebben samenwerkingen met bedrijven op verschillende gebieden, waardoor de projecten erg verschillend zijn. Je kan zelf aangeven waar je naar op zoek bent en dan wordt ervoor gezorgd dat je een mooi project krijgt.

Veel mogelijkheden beschikbaar!

Voor een tiglasser liggen er dus veel mooie mogelijkheden bij Weldingon Lasservice. Daarnaast is ook het team erg fijn om mee te werken. Je wordt gestimuleerd om je vaardigheden te gebruiken en er is ook altijd nog ruimte om je te ontwikkelen in het vak.

Kortom, ben jij een lasser en ben jij op zoek naar mogelijkheden? Meld je dan zeker aan bij Weldingon Lasservice. Je wordt met open armen ontvangen en er zijn veel mogelijkheden!