Dakdekkersbedrijf Huissen

Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een
Dakdekkersbedrijf Huissen
dakdekkersbedrijf in Huissen of eentje die hier naartoe wilde komen. Toen ik online ging kijken, kwam ik al heel erg snel uit bij Douma. Hierover had ik al wel eens gehoord via een vriendin en zij had er toentertijd hele goede ervaringen mee gehad. Dat zorgde ervoor dat ik sowieso al veel vertrouwen in deze onderneming had, maar dat werd alleen nog maar meer toen ik contact met hen opnam. Ik had namelijk een vraag over de mogelijkheden en tijdens dit gesprek werd mij verteld over de gratis inspectie. Ik kreeg hierbij ook echt het idee dat zij veel kennis hadden van hun vak. Dit vond ik heel erg prettig en daar zijn zij toen de week daarop voor langs gekomen.

Het is prachtig geworden

Het dakdekkersbedrijf uit Huissen heeft ons uiteindelijk ongelofelijk goed geholpen met het maken van bepaalde keuzes. De pannen die er nu op liggen zijn door hen geplaatst. Als het goed is moeten die ongeveer 10 jaar meegaan, dus dat is vrij lang. Mocht het nodig zijn om die te gaan vervangen, dan ga ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Dit is echt een aanrader, dus neem snel eens een kijkje op hun website!