sonoconnect

Omdat ik op onze zolder plantjes aan het kweken ben, was ik op zoek naar een sonoconnect. Dit is een speciale slang die ervoor zorgt dat de lucht uit mijn kweekkas gezuiverd worden. Op deze manier is het makkelijker om de lucht te zuiveren en hoef je hier verder geen moeite voor te doen. Omdat ik nog niet zo heel lang aan deze hobby ben begonnen, heb ik de meeste informatie van het internet gehaald. sonoconnect

Wat een service

Hier kwam ik op de website van de Grow Expert terecht en heb hier mijn ogen uitgekeken. Het assortiment is hier zo enorm, dat ik bijna niet meer wist waar ik moest beginnen. Daarom heb ik contact gezocht met een medewerker van deze winkel en heb om informatie gevraagd. Deze heeft mij zo goed geholpen, vooral de juiste sonoconnect uitzoeken daar had ik echt geen verstand van. maar ook dat is mij tot in de puntjes uitgelegd wat ik hiervoor allemaal nodig had. Vooral de klemmen om deze slang vast te zetten moesten de juiste maten hebben. Al met al staat er nu een geweldige kweekkas op zolder met verschillende plantjes. Nu is het wachten dat ik mijn eerste plantjes kan oogsten.