Ben jij al wel eens online gaan zoeken naar hielspoor informatie? Ik wel, al helemaal nadat ik niet meer kon lopen vanwege de klachten in mijn voeten. Eens per week maak ik samen met mijn man een flinke wandeling langs het water. Hierdoor blijven wij beide in conditie en kunnen wij in de tussentijd genieten van de omgeving. Al verliep dit afgelopen week niet zoals het zou moeten. Ik kon op gegeven moment niet meer lopen van de pijn. Hierdoor heeft mijn man naar huis moeten lopen om mij vervolgens weer op te halen met de auto. hielspoor informatie\r\n

De klachten waren niet meer vol te houden

\r\nUiteindelijk lag ik maar op de bank en kon niet meer fatsoenlijk naar het toilet lopen. Samen met mijn man ben ik dan ook de volgende dag naar de huisarts gegaan. Zij vertelde vrijwel meteen dat ik last heb van hielspoor. Tevens raadde zij mij ook direct aan om op de website van Footlogics de informatie te lezen die zij hebben gepubliceerd. Mijn huisarts heeft namelijk hier zelf ook een keer last van gehad. Sinds dat zij de zooltjes gebruikt zijn de klachten bij haar volledig verdwenen.