matras 180x200

Ben jij het ook helemaal zat dat jij en je partner steeds tegen elkaar aan liggen? Wil je wel samen slapen maar ook gewoon de ruimte hebben? Dan is een matras vanaf 180×200 de beste oplossing voor jullie.

Een maatje groter

Een breedte van 180 is gewoon net iets groter dan de gangbare maten. Het klinkt misschien niet als veel maar die twintig centimeter kan absoluut het verschil maken. Draaien wordt zo makkelijker en als het echt warm is kun je iets verder uit elkaar gaan liggen. Dat voorkomt veel ergernis gedurende de nacht en het is zo ook fijner om samen te slapen, zelfs wanneer het bloedheet is. 

Groot aanbod

De ruimte voor het bed

Natuurlijk is dit bed wel iets groter dan de gemiddelde maten, dus zorg wel dat je de plek ervoor hebt. Het klinkt niet als veel, maar dat is het nog best wel. Een matras van 180×200 betekent immers dat de bedframe vaak nog net iets breder of langer is. Meet je kamer dus goed op en zorg dat het echt past voor je een aankoop doet. Het zou zonde zijn als je het matras terug moet sturen.

Nog niet genoeg

Vind je 180 centimeter breed eigenlijk nog steeds niet genoeg? Dan is er nog een maatje groter. Er zijn bedden van twee meter breed of zelfs 220 centimeter. Dat kan echt lekker zijn als je de ruimte hebt, zeker als je kinderen hebt. Kruipt er eentje bij jullie in bed gedurende de nacht? Geen probleem, dat past gewoon.

Nachtrust