Hoewel iedereen zegt dat bouwbedrijven vacatures tegenwoordig schaars zijn, heb ik nu een website gevonden waar veel vacatures op staan. Zo kon ik direct na het afstuderen aan de slag! Ik ben mij bij ze aangemeld. Aanvankelijk dacht ik dat ik misschien bij mijn stage terecht kon, maar dit ging helaas last-minute niet door, vanwege een reorganisatie. Dit betekende dat ik opeens zonder werk kwam te zitten, terwijl ik mij hier niet op had voorbereid. Mein Select heeft mij toen ontzettend veel mogelijkheden aangebonden qua vacatures, waardoor ik uiteindelijk een overbrugging van drie weken had, wat prima op te lossen was.

Nieuwe functie en nieuwe collega’s

Achteraf ben ik erg blij dat ik hier terecht ben gekomen. Dit bedrijf is weer totaal anders dan het bedrijf waar ik voor mijn stage werkte. De collega’s hebben zo’n grote expertise, waardoor ik elke dag wel weer wat leer. Ook kan ik mijn onderzoek goed inzetten voor een nieuw project, waardoor ik een goede waardevolle medewerker ben geworden. Ik voel mij er thuis en dat is denk ik een goed teken. Wie had gedacht zo snel je droombaan te vinden? Geef niet op en laat de moed niet in je schoenen zakken!