Je krijgt helaas te horen dat jouw functie zal stoppen. Dit houdt dan ook direct in dat jij geen werk meer hebt. Uiteraard heb je recht op een ontslagvergoeding. Echter wil jij graag weten in hoeverre het correct is en of dat jij eigenlijk wel voldoende hebt gekregen? Dan is het belangrijk om te achterhalen of dat het ook echt zo is. Hiervoor raad ik je aan om eens op de website van ontslagvergoeding.nl te kijken. Via dit bedrijf kun jij op de juiste manier achterhalen of dat het uitbetaalde bedrag ook echt klopt.

Schakel dit bedrijf in

Helaas kreeg ik voor een paar weken terug te horen dat ik zonder werk kwam te zitten. Op zich was de werkwijze bij ons op kantoor al niet bepaald gezellig meer. De sfeer was behoorlijk grimmig omdat iedereen wist dat het financieel niet goed ging op de zaak. Enfin, uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik geen werk meer had en daar baalde ik behoorlijk van. Zelf had ik dan wel een ontslagvergoeding gekregen. Echter wilde ik wel de zekerheid hebben dat het klopt met hetgeen wat wij hebben gekregen.