Marco Tozzi veterschoenen

Marco Tozzi veterschoenenSinds een maand heb ik mijn eerste paar Marco Tozzi veterschoenen en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Ik was namelijk op zoek naar iets moois om te dragen naar een bruiloft. Mijn beste vriendin is namelijk een half jaar geleden verloofd en haar grote dag is over een aantal dagen. Eerst had ik nog het idee om hakken te gaan dragen, maar daar heb ik uiteindelijk toch maar vanaf gezien. Ik ben namelijk helemaal niet goed in daarop lopen en dan zou ik sowieso last krijgen van mijn voeten. Daar had ik natuurlijk geen zin in, dus toen ben ik maar gaan kijken naar iets met een platte zool.

Een hele goede aankoop

Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik al snel uit bij Marco Tozzi veterschoenen. Deze hebben een hele nette uitstraling en passen daarom precies bij het jurkje wat ik wilde gaan dragen. De kleur kwam op de website heel erg goed overeen, maar dat is altijd nog maar even afwachten hoe dat in het echt is. Toen mijn bestelling binnen kwam, kon ik niet wachten met het openen ervan. Direct na mijn werk heb ik ze gepast en ze zaten heerlijk. Ze zijn echt perfect!