parttime vacatures in Veldhovenparttime vacatures in Veldhoven

Momenteel zijn er diverse, leuke, parttime vacatures in Veldhoven te vinden. Het bedrijf waar deze te vinden zijn heet McDonald’s, herkenbaar aan de grote M. Maar wie kent deze keten nu niet. Als kind zijnde kwam ik hier altijd graag even langs. Vaak bestelde ik een hamburger of een heerlijke milkshake. Nooit eraan gedacht dat ik hier een baan zal krijgen.

Toen ik 16 werd wilde ik graag wat centjes bijverdienen. Echter een krantenbaan zag ik niet zo zitten en ban verder gaan kijken. Via de website van dit bedrijf zag ik zeer leuke vacatures voorbij komen, hier heb ik op gereageerd.

Leuke parttime vacatures in Veldhoven

Omdat ik nog op school zit en best wel veel huiswerk heb, was een volledige baan nog niet voor mij weggelegd. Een paar uur per dag werken of in het weekend dat was geen probleem. Gelukkig kan je bij McDonald’s zelf aangeven hoeveel uur en op welke dagen jij kan werken doorgeven. Meteen heb ik een whatsapp gestuurd en hierop kreeg ik al snel een uitnodiging voor een gesprek.

Inmiddels werk ik hier alweer een maand en het is een geweldige baan. Leuke collega’s en afwisselende werkzaamheden.