amandelen

Pecannoten, sinds kleins af aan komen wij al jaren achter elkaar in Italië. Dit land staat natuurlijk bekend om het heerlijke, zelfgemaakte en verse ijs wat je op elke hoek van de straat kunt krijgen. Ik ben altijd al gek geweest van ijs en dan met name de smaak van pecannoten. Best gek eigenlijk, want de meeste kinderen zouden voor zoete fruit smaken gaan, maar ik koos toch altijd voor de smaken met nootjes.

amandelen

Het gekke is dat ik dus al jaren de ijsjes in deze smaak at, maar nog nooit de noten zelf heb geproefd of gegeten. Tot dat ik op aanraden van een goede vriendin Bas Boer noten ontdekte. Deze notenwinkel is gevestigd in mijn woonplaats en het schijnt de beste van allemaal te zijn. Met dit laatste ben ik het helemaal eens. De noten zijn hier altijd heerlijk vers en ze hebben een ruim assortiment. Voor ieder wat wils.

Ik besloot dus om nu eens eindelijk de pecannoten te kopen en ze te proberen. Nou jongens, ik ben verslaafd. Ik kan niet geloven dat ik deze noten nooit eerder zo gegeten heb, want ze zijn echt verrukkelijk! Ik ben een echte fan geworden van de noten van Bas Boer en ik kom hier nu regelmatig!