Realgen

Realgen

Sinds een jaar maak ik gebruik van de diensten van Realgen en daar ben ik onwijs over te spreken. Het is namelijk zo dat ik heel graag mijn vindbaarheid in Google wilde verbeteren. Voor sommige termen stond ik wel op de eerste pagina, maar voor veel ook niet. Het is zo dat heel veel mensen niet verder klikken dan hier en daarom moest hier nodig iets aan gedaan worden. Zelf heb ik hier heel erg weinig kennis van en daarom moest ik hier echt hulp bij gaan zoeken. Toen ik op internet ging zoeken kwam ik al heel erg snel bij dit bedrijf terecht en ben ik met hen in contact gekomen. Ik had namelijk een aantal vragen over hun diensten.

Meer verdienen

Er werd mij verteld dat Realgen de beste keuze was als het ging om de SEO. Dit heb ik geloofd en tot op de dag van vandaag ben ik ervan overtuigd dat het ook echt zo is. Iedere keer weer stijg ik binnen de resultaten en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Het aantal bezoekers op mijn site stijgt en ik krijg daardoor ook meer klanten in mijn winkel. De omzet groeit flink en ik hoop die stijgende lijn de komende tijd ook vast te kunnen houden.