Ik vind het onwijs belangrijk dat onze gasten kunnen genieten op het terras, momenteel is dat nog niet zo. Wanneer gasten namelijk plaats nemen merken ze vrij snel dat wind roet in het eten gooit. Veelal verplaatsen naar een andere tafel, of ze gaan naar binnen toe….

logo (2)

Doordat ik er niet op zit te wachten dat gasten het niet naar hun zin hebben ben ik op het internet gaan zoeken in de hoop iets te vinden. Tijdens het zoeken heb ik de Terras windschermen van Xterior gezien welke interessant zijn voor ons. Met deze windschermen hoef ik me namelijk geen zorgen meer te maken dat de gasten in de wind komen te zitten. Nu kunnen ze zorgeloos blijven zitten! Uiteraard zijn er meerdere dingen wat we kunnen gebruiken hiervoor, toch bleef ik maar denken aan deze windschermen. Aangezien deze schermen een stuk voordeliger is als wat ik elders gezien had heb ik er toch voor gekozen om er twee te bestellen. Zo kon ik gemakkelijk kijken of dat het aanslaat bij onze gasten of niet. Onze gasten waren dan ook laaiend enthousiast wanneer ze bij ons op het terras plaats namen!