stoer geboortekaartje

Wat vind je van een stoer geboortekaartje? Riep mijn man die achter de website zat van Kisscards. Het is zo leuk om te zien als je man zich ook bemoeid met de voorbereidingen van de komst van een baby als je zwanger bent. Hij had inderdaad meteen een schot in de roos want toen ik keek wat mijn man had uitgezocht, kon ik niets meer vinden wat zijn keuze zou overtreffen. 

Als verrassing heb ik een gratis proefafdruk besteld. Hierop kon ik de naam ook al op laten zetten en niet te vergeten, het lieve versje dat ik heb bedacht voor onze zoon.

stoer geboortekaartje

Ik wist hem te verrassen met de proefafdruk

Een stoer geboortekaartje met de naam van onze zoon en het versje werd de volgende dag al geleverd. Wat is dit mooi zeg! En ik kon niet wachten om mijn man hiermee te verrassen. Toen ik de tafel aan het dekken was voor het avondeten, besloot ik om de proefafdruk naast het bord van mijn man te zetten. Dit was een geslaagde actie want hij was erg enthousiast toen hij aan tafel wilde plaatsnemen maar direct weer opsprong met de mooie proefafdruk in zijn handen. 

Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze webshop en kunnen het dan ook iedereen aanraden die een kindje verwacht.