DENIOS

Voor mijn werk werk ik met gevaarlijke stoffen. Zonder hierbij in detail te treden, deze stoffen zijn echt wel gevaarlijk voor de gezondheid van de mensen. Daarom waren we in het bedrijf op zoek naar een verantwoorde opslag van deze stoffen. Omdat ik hier zelf niet echt in thuis was, omdat ik ook nog maar net bij het bedrijf werk, ben ik op zoek gegaan op het internet. Op deze manier ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen en heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Veiligheid

Mijn ervaring met de cleanroom van dit bedrijf
Mijn ervaring met dit bedrijf is eigenlijk zeer positief. Ik kon steeds terecht met al mijn verdere vragen bij de medewerkers. Bovendien bleven ze steeds zeer vriendelijk hierbij. Ook de prijzen voor de diensten vielen uiteindelijk wel mee. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit, zeker wanneer je met gevaarlijke stoffen werkt. Deze is echt uitstekend. Er is echt aandacht hiervoor, het wordt niet zomaar voor het geld gedaan, maar er wordt echt rekening gehouden met het belang van iedereen. Volgens mij is de cleanroom van dit bedrijf dan ook een topper en ook een echte aanrader voor anderen.