Kwaliteitscontrole schoonmaak

Kwaliteitscontrole schoonmaakLaatst wilde ik bij ons in het restaurant een kwaliteitscontrole schoonmaak laten uitvoeren, maar ik had geen idee door wie ik dit moest laten doen. Daarom ben ik gaan zoeken naar een onderneming die ons hierbij kon helpen. Wij hadden namelijk het idee dat de onderneming die onze hygiëne in de gaten hield, niet goed hun werk deed. Soms vonden wij gewoon nog haren op de grond en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Uiteindelijk kwam ik al vrij snel uit bij Lankester. Hierover las ik hele goede ervaringen en dat gaf mij meteen veel vertrouwen in hun diensten. Ook zag ik meteen dat zij hele goede referenties hadden, dus dat is vaak ook een teken van kwaliteit.

Onze ervaring

Wij hebben door hen ook de kwaliteitscontrole van onze schoonmaak uit laten voeren. Dit was heel erg handig, want hierdoor zijn wij erachter gekomen dat wij nog veel te verbeteren hebben. In deze branche is het naar mijn idee ook nodig om continu op zoek te zijn naar verbeterpunten, dus dit was een goede eerste stap. Dit gaan wij maandelijks laten doen, zodat wij onszelf nog beter kunnen maken. Wij zijn hierdoor uitstekend voorbereid op de toekomst en dat is een fijn gevoel.