be rijbewijs

Ik wist wat ik deze zomer wilde: eindelijk eens op vakantie met de caravan! Ik heb er jarenlang van gedroomd nadat ik mijn vakanties als kind zo doorbracht en ik kan bijna niet geloven dat ik daar nu ook de mogelijkheid tot had. Er was echter een enkel probleem, namelijk dat niemand in ons gezelschap over een BE rijbewijs beschikte en het een duur en langdurig grapje leek te zijn om hem te halen. Gelukkig kwam ik er na een enkele googlesessie achter dat het in mijn stad mogelijk is om binnen één dag je rijbewijs om met aanhangers te reizen in je pocket te hebben, bij Verkeersschool Wesseldijk!

be rijbewijsEen snelle en professionele dagopleiding

De website van Verkeersschool Wesseldijk gaf me direct vertrouwen in de praktijk. Ik zag dat er drie verschillende opleidingen waren voor het behalen van je BE rijbewijs: een talentopleiding van maar drie uur, een dagopleiding en een tweedaagse opleiding. Ik besloot voor een dagcursus te gaan, na overleg met de klantenservice, die op al mijn vragen antwoord had. De meeste mensen die voor een talentopleiding gaan zijn bijvoorbeeld mensen die voor hun werk al met aanhangers zouden moeten rijden en die grotere voertuigen gewend zijn; daar hoor ik niet bij!
Mijn tweede rijbewijs behalen bleek een fluitje van een cent. Mijn B rijbewijs had ik inmiddels al meer dan twintig jaar op zak, maar het behalen ervan bleef desondanks een zenuwslopende herinnering in mijn gedachten. Dankzij Rijschool Wesselink heb ik een hele fijne ervaring achter de rug en ben ik eindelijk klaar voor mijn ideale vakantie!