Rijles

Een eerste rijles is natuurlijk erg spannend. Toch is het wel een leerzame les en ook kan tijdens deze les de instructeur samen met jou al een klein beetje inschatten welk lespakket het beste bij je past.

Zelf ben ik een zeer tevreden cursist van deze verkeersschool en ik ben op het idee gekomen om mijn complimenten als aanrader achter te laten op deze blog. Want wanneer je eens op de website van, osseforth.nl kijkt. Dan weet ik zeker dat ook jij enthousiast wordt. Je kunt hier overigens terecht voor het halen van diverse soorten theorie en rijopleidingen. Maar hiervoor verwijs ik je door naar de website. Mijn ervaring gaat voor nu om de autorijlessen.

Eerste rijles

Eerste rijles

Na de eerste rijles stond er al snel een nieuwe afspraak. Hier keek ik erg naar uit. Want ik ben namelijk al een poos bezig met het sparen voor een auto. Het lijkt mij zo leuk om met mijn eigen auto naar mijn werk te kunnen gaan. Enfin, tijdens mijn lessen heb ik eigenlijk best veel plezier gehad maar dan echt op een leerzame manier. Wat ik zo prettig vond is dat ik een vaste instructeur had die precies doorkreeg waar ik moeite mee had. Inparkeren bijvoorbeeld, dat heb ik zo vaak moeten oefenen en ik heb dit onderdeel niet eens op het examen gedaan. Maar zo ging het met meerdere manoeuvres. Deze heb ik allemaal alsnog goed onder de knie gekregen. Hierdoor ben ik zelfverzekerd naar het CBR gegaan om af te mogen rijden. Nu betekent het niet dat ik geen zenuwen had en zeker wist dat ik zou slagen. Maar ik vind autorijden ook gewoon echt leuk en had er ook echt zin in. Toch was ik verbaasd dat ik het in een keer had gehaald. En nu ben ik echt heel blij en ga ik op zoek naar een leuke auto.

Osseforth