machinetransporter

Wanneer je een machinetransporter moet gaan aanschaf voor het vervoeren van jouw materieel, is het belangrijk om goed naar je behoeftes te kijken. Er zit namelijk ontzettend veel verschil in de verschillende soorten machinetransporters. Het is mogelijk om er een aan te schaffen met een laadklep of met een bak bovenop. Deze eigenschappen voldoen aan een bepaalde behoefte waar jij van tevoren goed over na hebt moeten gedacht. Heeft jouw bedrijf een graafmachine? Dan is het natuurlijk wel handig als de machinetransporter een laadklep heeft.

machinetransporter

Waar moet ik op letten?

Bij het uitzoeken van een geschikte machinetransporter voor jezelf of voor je bedrijf, is het belangrijkste natuurlijk de prijs/kwaliteitsverhouding. Een machinetransporter komt al snel op een paar duizend euro neer en daarom is het dus goed om van tevoren te weten wat je ervoor krijgt. Net als bij auto’s is het ook zo dat de duurste en bekendste merken niet altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Een tip hierbij is om van tevoren een checklist op te stellen waar al jouw behoeftes in staan. 

De beste prijs

Geef jezelf hierbij ook een budget waar je niet over wil gaan. Ook is het slim om uit te rekenen of een huur voor jou of jouw bedrijf niet goedkoper is. Dit is natuurlijk makkelijk uit te rekenen door het huurbedrag maal het aantal gebruiken te doen. Houdt wel rekening met de restwaarde van je machinetransporter, die wordt natuurlijk niet zomaar niks meer waard na de aanschaf. De aanschaf van een machinetransporter zorgt er daarnaast ook voor dat je sneller bij je klussen kunt zijn, dit bespaart dus ook weer geld!