Een nieuwe scooter is niet echt goedkoop. Je kunt online naast de bekende Vespa scooters ook goedkopere alternatieven vinden zoals Sym, Kymco of nog goedkoper een IVA of Grand Retro, maar het blijft een fiks bedrag. Online ben je meestal minder kwijt dan in de scooterspeciaalzaak in Groningen, dat scheelt ook weer. Een nieuwe scooter leasen is ook een optie, dat is een scooter betalen in termijnen. Deze optie kan interessant zijn maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Is een scooter op afbetaling kopen voor jou een interessante keuze?

Klanten in Groningen winkelen gewoon thuis in de online scooterspeciaalzaak waar je niet alleen veilig kunt betalen via iDeal, een scooter leasen is ook mogelijk!

Wat houdt een scooter leasen in?

Een financial lease houdt in dat de scooter op afbetaling gekocht wordt, je zult de scooter betalen in termijnen voor een periode die je vooraf kiest. Zo kun je de totale kosten spreiden over een jaar of zelfs meerdere jaren. Je zult altijd vooraf getoetst worden op kredietwaardigheid, als je eerder een lening of lease succesvol hebt afgesloten zal het geen probleem zijn.

Pluspunten en minpunten van een scooter op afbetaling kopen

+     Je houdt meer geld over voor andere bestedingen.

+     Je kunt een duurdere en betere scooter kopen dan anders mogelijk was.

+     Je merkt de uitgave niet direct aan je bankrekening.

+     Je wordt eigenaar van de scooter.

      Je betaalt een rentepercentage.

      Je moet zelf de verzekering en onderhoud regelen.

Ook in Groningen kun je online terecht voor de beste scooters tegen de laagste prijzen, zowel kopen als een scooter leasen is mogelijk. Kijk direct in de webwinkel.