Mijn zoon zeurde al een tijdje om Nubikk sneaker. Zelf kende ik het merk helemaal niet dus ik ben meteen gaan zoeken. Ik kwam er al snel achter dat deze schoenen erg hip zijn, want ze worden op een ontelbaar aantal plekken verkocht. Zelfs tweedehands betalen mensen er nog redelijk wat voor. Ik wou wel een nieuw paar kopen voor hem, dus ben uiteindelijk uitgekomen bij Van Bommel. Deze webshop had overigens ook het grootste assortiment volgens mijn zoon. Hij zag allemaal dingen die hij normaal nooit had gezien. Hij heeft me uiteindelijk 3 opties gegeven waarvan ik 1 paar heb besteld.

Maatvoering

Ik wist van tevoren niet of de maat van de Nubikk sneakers goed zou zijn dus ik Nubikk sneakerhad 2 verschillende  besteld. Ik las namelijk overal dat je snel je geld terug kreeg bij een retour. En dat was gelukkig ook zo, ik geloof dat ik het geld van de maat die niet goed was binnen ongeveer een week terug had. En dan tel ik vanaf het moment dat ik hem heb opgestuurd.

Voor alle ouders

Ik zou elke ouder die op zoek is naar schoenen voor zijn of haar tiener aanraden om hier even te kijken. De keuze is reuze!