Ik ging samen met mijn stiefzus op zoek naar keuken Helmond om voor haar een mooie en voordelige keuken te vinden voor haar nieuwe woning. Mijn stiefzus had een aantal jaar erg hard gespaard en ze kon van haar spaargeld uiteindelijk een leuk huis in Helmond kopen.

Opknap woning

Het huis dat zij had gekocht was echter wel toe aan een renovatie. Ze vroeg hierbij om mijn hulp omdat ik zelf erg handig ben. Toen we samen op het internet op zoek gingen naar keuken Helmond kregen we veel zoekresultaten van keukenbedrijven bij ons in de buurt.


Erg voordelig en betrouwbaar

Toen we een aantal websites met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van I-KOOK. Op de website zijn erg veel reviews te vinden van voorgaande klanten. In veel van deze reviews wordt vermeld dat het bedrijf erg betrouwbaar is. We besloten daarom ook om een kijkje te nemen in het assortiment. Het bedrijf biedt erg mooie keukens aan tegen een zeer voordelige prijs. Ook beschikt het bedrijf over een keuken coach die je uitgebreid helpt met het maken van de juiste keuze. Nadat mijn stiefzus een aantal keukens met elkaar had vergeleken besloot zij om over te gaan tot een aankoop.