horeca overkapping

Een terras is geen fijne plaats om te zitten zonder een horeca overkapping. Vooral bij ons bedrijf is het fijn om overdekt te kunnen zitten. Wij verkopen namelijk broodjes met allerlei soorten beleg. De klanten vinden het heerlijk, maar helaas de verschillende vogels die hier rondvliegen ook. Voorheen hadden wij hier nog geen parasols staan en daarom gebeurde het regelmatig dat er een broodje uit de handen van een klant werd gepikt. Of erger, dat iemand op een gegeven moment onder de vogelpoep zat. Hier moest echt een oplossing voor komen en snel ook.

Een horeca overkapping via Xterior gekocht

Eindelijk hebben wij rust op ons terras kunnen krijgen. Gewoon door het plaatsen van de verschillende parasols. De vogels kunnen nu niet meer op ons terras komen en dat is erg prettig. Iedereen kan genieten van zijn of haar broodje.

Xterior heeft veel mogelijkheden in hun assortiment. Niet alleen een terrasoverkapping, maar ook schermen om een terras mee af te schermen. Zij hebben veel te bieden en daarom zeker een bezoek waard. Neem daarom een kijkje op hun website, of maak een persoonlijke afspraak. Elk product die zij verkopen maken zij zelf en daarom kunnen zij zo hoog mogelijke kwaliteit garanderen.