Real Gen helpt u om meer relevante bezoekers naar uw website te trekken en uiteindelijk uw omzet te verhogen. De online vindbaarheid van uw website is namelijk erg belangrijk. Niet wilt u dat uw website alleen gebruiksvriendelijk is, daarnaast is het tegenwoordig ook essentieel om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te staan, zoals Google bijvoorbeeld. Hoe eerder de zoeker uw website tegenkomt, hoe sneller de match is gemaakt en er een lead gegenereerd kan worden. Real Gen helpt u graag hiermee!

Zoekmachine optimalisatie bij Real Gen

Real Gen helpt u graag met de zoekmachine optimalisatie voor uw website. Maar wat houdt dat precies in? Ons team van specialisten bij Real Gen gaat dan aan de slag om uw website zo hoog mogelijk in de ranking in Google te krijgen. Dit doen wij op een aantal manieren, zoals het gebruik van een zoekterm onderzoek en deze te implementeren op uw website. Vervolgens wordt er gestart met linkbuilding. Hier zult u niks van merken. We bouwen een relevant en sterk linkprofiel voor uw website op. Dit gebeurt allemaal achter de schermen en heeft u niks van in de gaten, en uw bezoekers ook niet. We communiceren altijd alles vroegtijdig met u, zodat u altijd op de hoogte bent van de vorderingen en nooit voor verrassingen komt te staan.

Maandelijkse rapportage door Real Gen

Alle gedane werkzaamheden rapporteert Real Gen aan u. We sturen u een duidelijk overzicht met elke stap die ondernomen is en elke wijziging die (in overleg met u) aan uw website veranderd is. Ook sturen we printscreens mee van uw huidige online posities. Real Gen regelt het voor u!