entresolvloer

De schuur, voor de één een plek waar je liever niet komt en voor de anders een plek waar je het liefst vierentwintig uur per dag in doorbrengt. Het ligt er vooral welke band jij hebt met de schuur en waar je hem voor nodig hebt. Vind je een schuur vooral een donker en eng hok, dan blijf je er inderdaad zo ver mogelijk van weg. Maar klus jij het liefst dag in, dag uit, dan is de schuur juist een plek waar jij graag bent. Maar wat kom je allemaal tegen in de schuur? Staat er een werkbank in of staat die vol met motoren? Het kan allemaal!

Je kunt van alles met je schuur

In een schuur kom je natuurlijk niet snel een palletwagen tegen of een heftruck, dit zijn echt dingen die je op de vloer in een magazijn vaak tegenkomt. Maar een schuur is een mooie opslagplaats voor allerlei dingen. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek van dansen? Dan kun je er ook je eigen dansstudio van maken. De schuur hangt dan vol met een spiegels, belichting en er staat een grote box. Of ben je net begonnen al schoonheidsspecialist en wil je thuis graag veel oefenen? Dan kun je ook een kleine schoonheidssalon nabootsen en in de schuur opzetten.

Wat je kwijt wil, kun je kwijt

Als je aan een schuur denkt, dan denk je natuurlijk niet zo snel aan een dansstudio of een schoonheidsstudio. Meestal staat in een schuur vooral heel veel gereedschap. Een gereedschapskist, een werkbank, overal ligt ook gereedschap verspreid. Of je hebt alle fietsen erin staan, motoren, scooters. Als er een zoldertje in zit dan liggen hier vaak ook nog dingen opgeborgen, bijvoorbeeld het zwembad dat in de zomer wordt opgezet en kampeerspullen. Je kunt dus van alles met je schuur doen, wat je maar wil en wat jij nodig hebt! Alles is mogelijk.