Ben je op zoek naar een nieuwe spiegel maar weet je niet zeker welk model je moet kiezen? Bekijk dan zeker een spiegel staand op de site van spiegelshop. De site heeft een groot aanbod van verschillende spiegels voor zowel kleine als voor grotere kamers. Het voordeel van een spiegel die staat is dat je hem zo vaak kunt verplaatsen als je maar wilt. Dit is ideaal wanneer je er van houd om een spiegel te kunnen matchen met verschillende ruimtes en meubels, maar ook met diverse stijlen. Ook hoef je een staande spiegel niet in de muur bijvoorbeeld te boren, maar kun je hem eenvoudig optellen en op een nieuwe plek neerzetten.

 Houder

Een spiegel staand die je bij spiegelshop kunt aanschaffen is beschikbaar in diverse categorieën. Zo kun je kiezen voor een model dat volledig staat, maar zijn er ook modellen van staande spiegels die je eventueel ook kunt ophangen, mocht je ook gebruik willen maken van deze functie. Staande spiegels zijn verkrijgbaar op de site in verschillende soorten en maten en ook designs. Kies bijvoorbeeld voor een ovaalvormige of ronde staande spiegel die divers rekken aan de onderzijde heeft. Dit is ideaal om diverse kledingstukken, maar voornamelijk ook handdoeken en sjaals in op te hangen. Kortom, een echte spiegel met een multifunctioneel gebruik.

 Afmetingen van een spiegel staand

Voor je nieuwe staande spiegel kunnen we aanraden de ruimte eens goed op te meten waar je de spiegel in wilt neer zetten. Vervolgens kun je door het aanbod gaan en een spiegel aanschaffen die perfect aansluit op deze ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een ovaal vormige spiegel als jij een plek hebt met zowel in de breedte als lengte veel ruimte. Je kunt kiezen voor spiegels met een afmeting van 40 bij 180 centimeter, maar ook kun je kiezen uit modellen van 100 bij 170 cm. Kortom, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Op een werkdag besteld geld dat jouw spiegel meestal de volgende dag al in huis is.